2015. 06. 09.

"Már búcsúzunk, és elmegyünk..."

Kedves Csapatom!

Igen, vannak, akiktől elbúcsúzunk, mert elmennek. Tovább folytatják a tanulást , de már nem nálunk, hanem egy másik helyen.
Juli, Evelin, Rajmi, Márió és Robi! Isten Veletek! Érezzétek jól magatokat leendő iskoláitokban!
Mi szeretettel fogunk mindig Rátok gondolni, és talán Ti is ugyanezt fogjátok tenni. Fogadjátok szeretettel ezt a kis dalt ebből az alkalomból innen az Anyahajóról:


Mindenkinek köszönöm, hogy derekasan helytállt az elmúlt évben!
Készítettem Számotokra egy kis meglepetést. Összeállítottam egy videót a sok érdekes projektről, amiben részt vettünk. Fogadjátok szeretettel: 


Ezen kívül mindannyiótok bloghajójába helyeztem egy-egy kis filmecskét, ahol a ti munkáitokat, feladataitokat gyűjtöttem össze. Arra kérlek benneteket, hogy ha együtt lesz a Családotok otthon, lépjetek be az Anyahajóba, és először mutassátok meg Szeretteiteknek a közös örömeinkről szóló filmet, azután, kattintsatok a bloghajóitokra, és az ott talált, személyre szóló összeállítást is mutassátok meg! Meséljetek Szüleiteknek, testvéreiteknek arról, amit a videókban láttok! Meséljetek élményeitekről, hogy mi tetszett nektek legjobban az elmúlt évben? Hogyan éreztétek magatokat az Anyahajó Stúdióban?

Most én is elköszönök Tőletek egy kis időre, hiszen lassan ezt fogjátok a táblára írni nagy, színes betűkkel:

A kép forrása: http://bit.ly/1IrlD1C
Játsszatok sokat a nyári szünetben! Szaladgáljatok, fürödjetek, biciklizzetek, kinek, mihez van lehetősége és kedve!
S ha rosszra fordulna az idő, és nem tudtok kimenni a szabad levegőre, akkor húzódjatok meg kicsit az Anyahajóban, és keressetek valami jó kis játékot benne! Akár bloghajótokat is felkereshetitek, vagy benyithattok a ClassBoxba is , és írhattok bele néhány sort nyári élményeitekről, amit majd szeptemberben közösen el is fogunk olvasni Veletek.

Jó pihenést kívánok Mindenkinek! Viszontlátásra gyerekek!

Szeretettel:  Irma néni az Anyahajóról


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése