2015. 09. 28.

Heti programunk 2015.09. 28 -10. 01-ig


Kedves Csapatom!

Szeptember vége van, és mi is bekapcsolódunk a Világ Legnagyobb Tanórájába, amiről a következő helyen olvashattok:Azt szeretném, hogy Ti is olyan SZUPERHŐSÖK legyetek, akik sok-sok társatokkal együtt segítik a mi szép Földbolygónk fennmaradását. 

A következő videót figyelemmel nézzétek meg, mert abból, amit majd itt láttok, és hallotok, készítettem egy kvízt a Redmentában.


 


Válaszoljatok a kérdésekre a Redmenta kvízben!
A Direktcím: ŰrutazásHa készen vagytok a kvízzel, akkor fotózzátok le a végeredményt, és illesszétek a bloghajóitokba!


Ezen a héten befejezzük az eDia tesztek írását is. Már csak a matematika maradt hátra. A feladatokat itt kapjátok meg az Anyahajón a Feladatok menüpont alatt.

Az új Csapattagok is el kezdték készíteni saját vokiaikat. H. Márké, Sz. Marcié és H. Izáé már készen is van. Ha kíváncsiak vagytok a bemutatkozásaikra, akkor keressétek meg a bloghajóikat!

Örömmel közlöm, hogy megérkeztek a pörgetős  tányérok és a zsonglőrlabdák, úgyhogy kezdődhet a cirkuszi mutatvány!Én már gyakoroltam is otthon, és a tányérpörgetés  megy, de a labdákkal  azért még próbálkoznom kell. Az Anyahajó oldalán elhelyeztem tányérpörgetős és zsonglőrlabdás videókat, sőt egy cirkuszos zenés videót is, ha valakinek kedve támadna gyakorolni.

Vajon ki lesz közöttetek az első ügyes mutatványos? Mindenkiről készítek videót, aki be tudja mutatni majd a tányérpörgetést, vagy a 3 labdás kaszkádot. A felvételeket pedig az Anyahajó Büszkeségeink oldalára fogom feltenni.

Rajta! Kezdődjön hát a cirkusz! 
Jó szórakozást kívánok Mindenkinek!

Szeretettel: Irma néni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése