2016. 10. 10.

Sakkjátszótér, Duolingo és a Beszédmester

Kedves Gyerekek!

Szombaton voltunk a Világsakkfesztiválon. Balázs átadta mindenki nevében a sakkos csoportképünket Polgár Juditnak, aki nagyon örült az ajándéknak.
Dedikálta számunkra azokat a fotókat, amiket vittünk magunkkal, és közös képet is készítettünk a dedikálás közben. Néhány fotót meg tudtok nézni erről az Életképek menü alatt.

Ezen a héten bemutatom Nektek a sportpoharakat, amikkel majd ezután mindig játszani fogunk egy kicsit mielőtt a számítógéphez ültök:


Itt láthattok egy bemutatót, hogy mi mindent lehet játszani ezekkel a poharakkal:


Majd ismét ellátogatunk a Sakkjátszótérre, ahol most  Bumm Bástyával fogunk találkozni.
Megnézzük róla a kis videót, és utána  vele kapcsolatos teszteket fogjátok megoldani. Egy képet készítsetek játék közben, amit majd a blogotokba illesszetek be!


Ezután a Duolingo - val fogunk játszani:Mindenki be tud lépni a Google bejelentkezési adataival.
A következőkben  minden alkalommal egy picit fogunk "Duolingózni", hogy ügyesedjen az angol tudásotok, s hogy egyre magasabb szintet érjetek el a játék során. Ha befejezitek a játékot, erről is készítsetek fotót, és a Sakkjátszóteres képetekkel együtt illesszétek be a bloghajóitokba.

Akik pedig még nem tanulnak angolt, azok a Beszédmesterrel fognak kicsit olvasást gyakorolni:Itt is készítsetek fotót, amit szintén a bloghajóitokba tegyetek bele.

Ha mindennel készen vagytok, akkor jöhet a

 SZABAD JÁTÉK SZABAD VÁLASZTÁS SZERINT!

Jó szórakozást kívánok Mindannyiótoknak! Várlak Benneteket az Anyahajóban!

Ha pedig valaki nem tud eljönni hozzám valamilyen oknál fogva, az otthon is gyakorolhat a Duolingóval,- akár tableten, akár okostelefonnal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése