2017. 01. 09.

Pontgyűjtő játék és Sakkpalotás Kahoot kvízek - Heti programunk 2017. január 9-12-ig -

Kedves Gyerekek!

Kicseréltem az Üzenőfalunkat, hiszen vége a karácsonyi ünnepeknek. Készítettem egy újat, ahova írhattok, üzenhettek nekem, de egymásnak is. Minden Padlet Faliújságuk megvan, majd nemsokára elhozom Anyahajónkba.

Ezen a héten haladunk a ClassBox Pontgyűjtő játékával tovább. Nagy örömömre, vannak, akik már otthon is gyűjtögetik a pontokat. A kép alatti linken léphettek be saját e-mail címetekkel a ClassBox oldalára, ahogyan ezt eddig is tettétek. Ha készen vagytok, akkor az egyik képről készítsetek fotót, és illesszétek be a bloghajóitokba.

https://classbox.me/
Tavaly megismerkedtünk a Sakkpalota lakóival, vagyis a sakktáblával, és a sakkfigurákkal. Az elmúlt félévben pedig a Sakkjátszótérre jártunk.  Végignéztük az ott lévő aranyos kis videókat, majd mindig  megoldottátok a teszteket. Ezen a héten átismételjük a legfontosabb szabályokat. Kérdéseket fogtok kapni, amit majd tablet és okostelefon segítségével fogtok megválaszolni. Ehhez a Kahoot alkalmazást fogjuk használni:




                                                              http://bit.ly/2j98XpH


                   

A tablet, vagy az okostelefon böngészőjébe ezt a linket  írjátok be: https://kahoot.it!

Ha megvan, akkor a következő oldalt fogjátok látni:


Én ekkor el fogom egy gépen indítani a Kahoot programját, és az ott lévő PIN KÓDOT kell, hogy beírjátok. Majd nyomjatok egy Enter-t, és máris indulhat a játék!

Várlak Benneteket az Anyahajóba szeretettel: Irma néni






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése