2018. 01. 30.

Séta a Négyszögletű Kerek Erdő tanösvényén



Kedves Építkezős Csapatom!

Nagy örömömre, mindenki kiválasztotta, hogy Kisszékely melyik részét fogja megépíteni. Megvannak a helyek koordinátái is, hogy könnyen rátaláljatok az építkezés területére. 
Ezen a héten a Négyszögletű Kerek Erdő tanösvényét járjuk be a térkép segítségével, hogy  minél jobban megismerkedjetek ennek a csodálatos kis falunak szépségeivel, rejtett kincseivel.

Az építést is folytatni fogjuk. A különböző természeti és kulturális örökségekről készült fotókat megtaláljátok a Padlet falán. Odaírtam  a neveteket is egy-egy építmény mellé, hogy lássuk, ki mire vállalkozik a nagy építésben. A Padlet falán a LINKEK oszlopában érdekes leírásokat helyeztem el, képekkel, videókkal illusztrálva, amelyek a falu gazdag nemzeti értékeiről szólnak. Még izgalmasabb lesz Számotokra az építés, ha megismeritek Kisszékely különleges történetét. 

Kérlek Benneteket, hogy a játékszabályt továbbra is tartsátok be! Legfontosabb, hogy senkinek az építményét ne rongáljátok meg, de ne is alakítsatok rajta semmit! Ha bármi ötletetek van, azt Barnival, és velem egyeztessétek, és akkor szépen fogunk haladni az építkezéssel. Sok szorgos kézre lesz szükség, hiszen most még sík területen folyik az építkezés, pedig Kisszékely a Tolnai-Hegyhát ölelésében fekszik, gyönyörű erdőkkel körülvéve. A tanösvény négy szirma négy szőlőhegyet jár körbe. Lankás dombok, csendes völgyek váltogatják egymást. Tudom, hogy nagyon ügyesek vagytok, és közös erővel gyönyörűen meg fog épülni a Minecraft világában Kisszékely!

Jókedvet, sok sikert kívánok a közös építkezéshez!

Várlak Benneteket az Anyahajó Stúdióban szeretettel: Irma néni


1 megjegyzés:

  1. Meglátni és megszeretni Kisszékelyt, s a végtelenül kedves, segítőkész polgárait másfél óra műve volt. Köszönet felfelé az ÉGIEKNEK és körben minden irányban a Négyszögletű Kerek Erdő Tanösvény határain belül, melynek végig zarándoklása immár a legfontosabb teendőim között előkelő helyre került. "gyalogBéla", az ÚT embere

    VálaszTörlés