2015. 04. 08.

Tavaszi szünet után...

Marika nénivel

A mi Anyahajó Stúdiónk
Kedves Csapatom!

Már többen tudjátok, hogy az Intézményvezető Igazgató nénim, Marika néni meglátogatott bennünket az Anyahajó Stúdióban. Balázs nagy segítségemre volt, hogy kedvesen, szeretettel fogadjuk őt. Ebből az alkalomból készítette ezt szép plakátot, és készített számára egy bemutató videót.

Nézzétek csak:


Amikor elment Marika néni, még egy rövid kis videót csinált Balázs ebből az alkalomból:Köszönjük Balázskám, hogy bearanyoztad számunkra ezt a napot!

Remélem, mindenkinek kellemesen teltek a tavaszi szünet napjai és a Húsvéti ünnepek!

Most még egy utolsó szakaszt fogunk együtt tölteni az Anyahajó Stúdiónkban a nyári szünetig.
Befejezzük ápr.22-ig a Rókalandozó játékot, amit majd egy vidám, sütis ünnepséggel zárunk.
Folytatjuk a munkánkat az eTwinning programban. Készen van a logónk, és most egy közös plakátot fogunk készíteni hazánkról, Magyarországról. Olyan programot használunk ehhez, amit még nem ismertek, de -úgy gondolom -mindenkinek fog tetszeni a közös alkotás. 
Ez a Padlet nevű program, és itt lehet belépni az alkalmazásba: http://padlet.com/szevirma/d6z1k8qgj9v9
Majd a foglalkozásokon közösen megbeszéljük a részleteket.
Mindenki keressen  képet,  videót, vagy valamilyen szép idézetet, mondatot Magyarországról, mert azt fogja beilleszteni a közös internetes falunkra, a Padletre. Képeket erről az oldalról szabadon választhattok: https://www.bing.com/ Csak írjatok be valamilyen Magyarországra vonatkozó kifejezést a keresőbe. Például: Budapest, Balaton, vagy magyaros népviselet.

Jó munkát, jó szórakozást kívánok Mindannyiótoknak: Irma néni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése