2016. 09. 19.

A Világ Legnagyobb Tanórája 2016

                                                  https://youtu.be/VvA4WOOV370


Kedves Gyerekek!

Ha emlékeztek egy évvel ezelőtt mi is bekapcsolódtunk a Világ Legnagyobb Tanórájába. Ezen a héten ismét ezt tesszük. Tavaly egy kis videót néztünk meg együtt, ami a Földbolygónk megmentéséről szólt. Most egy másik videót hoztam el Számotokra, amiben olyan fiatalakról hallunk, akik nagyon ügyesen segítenek abban, hogy miként tehetik szebbé, jobbá környezetüket. 
Ezt fogjuk megnézni, erről fogunk beszélgetni, és ezzel kapcsolatosan készítettem ismét a Redmentában kvízeket, mégpedig két sorozatot is. Az egyiknek Direktcíme: Globális Célok, a másiknak pedig: Segítség. Lépjetek be a Redmentába a saját belépési adataitokkal, és ott a videót is, és a kérdéseket is megtaláljátok. Ha valaki valamilyen oknál fogva nem tud ezen a héten eljönni hozzám, az otthon is beléphet az Anyahajóba, és megnézheti a videót, és utána kitöltheti a teszteket.
Aki készen van a kitöltéssel, fotózza le a megoldást, és illessze be a bloghajója oldalára!
Sok sikert kívánok Mindannyiótoknak! Ezen a héten nagyon sok diáktársatokkal együtt vagytok képzeletben egy hatalmas osztályteremben, ahol mindenki arról beszélget, hogy hogyan is segíthetne ügyességével, kreativitásával, tudásával a mi gyönyörűséges Földbolygónk rendbetételében.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése